Over Ons

Toegankelijke uitleg over software 

Bij TimeToGuide proberen we jou op een toegankelijke manier uitleg te geven over software. Met toegankelijk bedoelen we ook dat onze uitleg te vinden is voor iedereen die het nodig heeft. Er zijn zoveel bedrijven die hun kennis en materiaal verbergen voor de buitenwereld en zo de kans missen om een groot verschil te maken in het verbeteren van de digitale vaardigheden van Nederland. Bij TimeToGuide doen we dit anders en daarom kan je op deze website heel veel gratis video’s en handleidingen vinden over de meestgebruikte software zoals Microsoft Teams, Outlook, PowerPoint, Excel ChatGPT en meer. 

Jonathan Presenteert

Uitlegvideo’s staan centraal bij TimeToGuide

Video’s zorgen voor een betere connectie met jou als kijker. We kunnen veel meer context geven bij het uitleggen van handige functies. Video’s zorgen voor een bepaalde sfeer en ze zijn schaalbaar. Heb jij een vraag over een bepaald programma? Grote kans dat jouw collega’s of vrienden deze vraag ook hebben. Wij maken er zo snel mogelijk een video over zodat jullie weer door kunnen. 

De start van TimeToGuide

TimeToGuide is gestart door jonge ondernemers met een visie voor verbetering en beschikking over de juiste vaardigheden. Wij zagen het gebruik van software toenemen, maar de grip van de medewerkers afnemen. Hierdoor wordt de software nog altijd niet optimaal gebruikt en willen wij zoveel mogelijk handvaten geven.

Wat begon met simpele hulp is uitgegroeid tot een heel team door het toenemende aantal tevreden klanten. Wij zijn heel trots dat er dagelijks duizenden mensen naar onze website komen voor hulp. Ben jij bereid om het team de volgende uitdaging te geven en ons bereik te vergroten?

Microsoft Teams Image (13)