Ontdek het laatste nieuws

Over software en tech

Alle nieuwsberichten

8-6-2024 Review: Ikea IDÅSEN bureau - Voor- en Nadelen na 1 Jaar Gebruik

Het Ikea IDÅSEN bureau wordt geprezen om zijn stabiliteit, verstelbaarheid en ergonomisch design, ondanks kleine nadelen zoals beperkt kabelmanagement.

18-5-2024 Flitsmeister Dash: Waarom dit apparaat voor niemand geschikt lijkt?

De Flitsmeister DASH is een nieuw apparaat dat zonder telefoon werkt, maar met een aanschafprijs van €150 en een vereist maandelijks abonnement van €10, is het onduidelijk voor wie dit product bedoeld is.

18-5-2024 Galaxy AI: Het is meer dan Circle To Search!

Samsung innoveert met AI-functionaliteiten in hun toestellen, zoals geavanceerde fotobewerking, real-time vertaling tijdens gesprekken en automatische transcriptie van spraakopnames.

18-5-2024 STOOV Warmtedeken Big Hug (XL): Hoe werkt het?

De Stoov Big Hug (XL) warmtedeken is een luxe, prijzige warmtedeken ontworpen voor comfort en warmte met diverse functies en warmtestanden, ideaal voor gebruik op een bank of bureaustoel.

22-3-2024 Wamtekussen van STOOV: Hoe werkt het?

De Stoov Ploov is een innovatief verwarmd kussen dat gebruik maakt van draadloze technologie en infraroodwarmte om comfort en gezondheidsvoordelen te bieden.

20-3-2024 Sonos Era 100 of Era 300: Wat zijn de verschillen?

De Sonos Era 100 biedt geweldig geluid in een compact formaat, terwijl de Sonos Era 300 uitblinkt in een meeslepende 360-graden geluidservaring met Dolby Atmos.

20-5-2024 Copilot in Microsoft 365: Wat kan je ermee?

Copilot in Microsoft 365 transformeert de werkplek door het efficiënter maken van communicatie, schrijfprocessen, presentaties, data-analyse en e-mailbeheer.

18-5-2024 Veel problemen met SONOS: Waar gaat het mis?

Dit artikel bespreekt de problemen die gebruikers ervaren met Sonos-systemen, waaronder verbindingsproblemen, problemen met updates en langetermijnondersteuning, het ontbreken van aux-aansluitingen, beperkingen in spraakassistent integratie, en gebruikerservaringen met de compatibiliteit tussen nieuwe en oude speakers.