Timon Moes - 20-5-2024

Je volledige scherm delen op Microsoft Teams

Microsoft Teams

Bekijk onze video:

Op Microsoft Teams kan je informatie delen op je scherm. Je heb een aantal opties zoals je PowerPoint en specifieke vensters, maar wist je dat je ook alle informatie op je scherm kan delen? Super handig als je informatie in een bepaald programma wilt delen en daarna wilt wisselen naar een ander programma. De informatie is dan nog steeds zichtbaar voor de deelnemers van de Teams vergadering. Wees natuurlijk wel een beetje voorzichtig met wat je laat zien op het scherm. Om je scherm te delen moet je presentator zijn, meestal is dat het geval.  

Alles op het scherm delen via Microsoft Teams

1

Klik tijdens de meeting op het teken voor scherm Delen en vervolgens voor Scherm. Door het schuifje Geluid opnemen kan je ervoor zorgen dat de deelnemers ook het geluid op jouw computer horen. In dit voorbeeld zie je dat er met meerdere schermen wordt gewerkt, omdat je twee vlakken ziet staat onder scherm. 

Scherm Delen Teams Nieuw

2

Kies voor Delen stoppen als je jouw scherm niet meer wil delen. Dit kan in het scherm waar je deelnemers ziet, maar ook via de balk die je bovenaan ziet. Zie je deze balk niet? Ga dan met je muis naar boven. 

Delen Stoppen

Balk Tijdens Presenteren

Balk die je bovenaan ziet tijdens scherm delen. Ga met je muis naar boven als je 'm niet ziet. Je kan de balk ook vastzetten met de punaise rechtsboven. 

 

 

 

Zou je efficiënter willen werken met Microsoft Teams met jouw team?